Kroppsdeler Navn På Norsk

Mikroskopisk anatomi eller histologi er studiet av celler og vev ved. Fyll inn alle feltene klikk så på sjekk for å sjekke svarene dine.

Armen Store Medisinske Leksikon

Om kropp og ord.

Kroppsdeler navn på norsk. Finn synonymer til kroppsdeler og andre relaterte ord. Klikk på knappen under for å laste ned og installere siste versjon av flash. Vær oppmerksom på at du vil miste poeng hvis du spør om hint.

Hvis du har problemer med å installere flash tillegget ta kontakt med systemansvarlig på skolen. Anatomi fra gresk temnein som betyr å kutte inkluderer de strukturer som kan sees uten hjelp av mikroskop og også de strukturene som kan bli sett ved hjelp av et mikroskop. Disse plakatene er i a3 størrelse men kan også skrives ut i a4.

Fyll inn riktig navn på kroppsdel. Articuli corporis kroppsdeler undervisning detalje latin norsk. Lær deg om ben armer og ører.

Menneskekroppsdeler bilder med navn. Innholdet er tilgjengelig under creative commons lisensen navngivelse del på samme vilkår men ytterligere betingelser kan gjelde. Fest plakaten og ordlappene på veggen og.

Se på tegningen av kroppen tegning b i tekstboka og lær deg navnene på de forskjellige kroppsdelene. Med i nedlastingen ligger en redigerbar fil der du kan skrive inn kroppsdelene elevene skal lære på egen målform eller engelsk. Se bruksvilkårene for detaljer.

Sett deretter inn riktig navn på de forskjellige delene av kroppen på tegningen nedenfor. Bruke hint knappen for å et hint om første bokstav i ordet hvis du ikke greier å svare. Plakatene har overskrift både på norsk og engelsk.

Gratis norsk synonymordbok på nett. Det norske samlaget 2007. Kroppsdel navn ben deler hode deler ansiktsdeler navn arm kroppsdeler deler av full hånd.

Kroppen er sjelens tempel. Men vanligvis brukes begrepet anatomi kun om makroskopisk anatomi det vil si studiet av de strukturene som kan sees uten hjelp av et mikroskop. Bruk dem hele eller klipp ut kroppene.

Rim Rimlotto Memory Undervisningsmetoder Last Ned Gratis Undervisningsopplegg

Stikkmygg Fhi

Fleshmap

Aktiv Lek Puslespill Kroppen Var 35 Brikker

Spesielle Navn Pa Fjellvatn I Norge Nrk Trondelag Lokale Nyheter Tv Og Radio

Https Www Bergen Kommune No Publisering Api Filer T537417371

Explore 1 2 Utgave Teacher S Book By Gyldendal Norsk Forlag Issuu

Skadefri Skadeforbyggende Trening Pa App Kondis Norsk Organisasjon For Kondisjonsidrett

Ob1 Kroppen Var Vitenskap Og Fakta Puslespill Larsen Puslespill

Navn Pa Kroppsdeler Tidsskrift For Den Norske Legeforening

Ryggen Store Medisinske Leksikon

8 Kroppen

Http Www Skrivesenteret No Uploads Files Kroppen Pdf

Https Nettressurser No Var Ezwebin Site Storage Original Application D60c2ea0bef7fdcbf2f6e2a51147476e Pdf

Kongekrabbe Store Norske Leksikon

Visuell Laering Med Leksi Boker Malimo

Tema Morsmal Kropp بدن Baedaen

Norges Fisker Store Norske Leksikon

Tema Kroppen I Begynneropplaeringa Skrivesenteret


LihatTutupKomentar