Kroppsdeler På Norsk

Ord som nese øye hake mage fot får du her. Body is the container for the soul.

Supernytt Om Smakstesting

Navn på ytre kroppsdeler.

Kroppsdeler på norsk. Videoen passer til aschehougs norskbok god i norsk kapittel 12. Menneskekroppsdeler bilder med navn. Kroppsdeler human body parts lesson detail norwegian english.

God i norsk kap 12 ansikt og kropp. Plutselig fikk jeg en ide om at begge disse temaene enkelt kunne kombineres i ett og samme spill. Kroppsdel navn ben deler hode deler ansiktsdeler navn arm kroppsdeler deler av full hånd.

Antennen min er en kroppsdel og den lar meg. Kroppen ytre kroppsdeler. Resultatet ble min egen utgave av rimlotto en rimlotto bestående av fire spillbrett.

Menn tenker bare med én kroppsdel og den ble ikke. Sjekk kroppsdel oversettelser til norsk bokmål. Knogler og muskler kroppen og sundhed natur og teknologi på hovedet ntph.

Learn about legs arms and ears. Kroppsdeler norsk learn with flashcards games and more for free. På forhånd må du ha klipt opp en haug små lapper.

Oversettelser av uttrykk en kroppsdel fra norsk til engelsk og eksempler på bruk av en kroppsdel i en setning med oversettelsene. Se gjennom eksempler på kroppsdel oversettelse i setninger lytt til uttale og lær grammatikk. Skip navigation sign in.

Hvert spillbrett med ord fra et tema vi jobbet med. Oversettelser av ord kroppsdel fra norsk til svensk og eksempler på bruk av kroppsdel i en setning med oversettelsene. Vi hadde temaet kroppen i naturfag og i norsk jobbet vi med rim.

Kroppen er sjelens tempel. En elev kommer frem og legger seg ned på gulvet. Lær deg om ben armer og ører.

Elevene rekker opp hånda og kommer med forslag til kroppsord som de kan.

Pin Em Laering

6 Gatevise Norwegian Riddle Song Youtube Riddler The Farm

Pin Pa Naturfag 2 Klasse

Oterspor Dyr Oter Ferskvann

Den Magiske Kroppen Oynene Kropp Oyne

Pin Pa Naturfag 2 Klasse

Pin Pa Naturfag 2 Klasse

Pin Pa Naturfag 2 Klasse

Pin Pa Naturfag 2 Klasse

Pin Pa Vinter


LihatTutupKomentar