Kroppen Navn På Kroppsdeler På Norsk

Vi hadde temaet kroppen i naturfag og i norsk jobbet vi med rim. Resultatet ble min egen utgave av rimlotto en rimlotto bestående av fire spillbrett.

Hjerne Store Norske Leksikon

Sett deretter inn riktig navn på de forskjellige delene av kroppen på tegningen nedenfor.

Kroppen navn på kroppsdeler på norsk. Fest plakaten og ordlappene på veggen og. Disse plakatene er i a3 størrelse men kan også skrives ut i a4. Skriv bestemt form entall av substantivene.

Klikk på knappen under for å laste ned og installere siste versjon av flash. Kalles også frontalplanet ettersom planet er parallelt med panna lat. Sagittalplanet er også orientert vertikalt men står vinkelrett på koronarplanet slik at kroppen deles inn en høyre og venstre halvdel.

Navn på ytre kroppsdeler. Eller i visse deler av den. Bruk dem hele eller klipp ut kroppene.

Plakatene har overskrift både på norsk og engelsk. Kapittelinndelingen følger de forskjellige kroppsregionene heilt på toppen overkroppen øvre ekstremitetar midt på underkroppen nedre ekstremitetar. Hele timer regla klokka alle rimordene til dette spillbrettet er hentet fra regla som forøvrig passer veldig godt å bruke til å lære rimor noen navn får oss rett og slett til å le og ofte er det nok navn fra fortiden som har denne virkningen på oss.

Plutselig fikk jeg en ide om at begge disse temaene enkelt kunne kombineres i ett og samme spill. Folk fniser av navn som de ikke syns er slik navn. Deler av kroppen kroppsdeler.

Se på tegningen av kroppen tegning a i tekstboka og lær deg navnene på de forskjellige kroppsdelene. Se på tegningen av kroppen tegning b i tekstboka og lær deg navnene på de forskjellige kroppsdelene. Hvert spillbrett med ord fra et tema vi jobbet med.

Koronarplanet er orientert vertikalt og deler kroppen inn i en fremre og bakre del. Med i nedlastingen ligger en redigerbar fil der du kan skrive inn kroppsdelene elevene skal lære på egen målform eller engelsk. Navn på ytre kroppsdeler dyr.

Tvert imot består den av 175 forskjellige benevnelser på kroppsdeler ord som angivelig skal være levende i befolkningen. Husdyr gårdsdyr og skogsdyr klokka. Sett deretter inn riktig navn på de forskjellige kroppsdelene på tegningen nedenfor.

Planet som deler kroppen inn i eksakt like store halvdeler er det mediale sagitalplanet. Navn og bilder verktøynavn liste over verktøy navn på verktøy med bilde musikkinstrumenter navn med navn og bilder. Hvis du har problemer med å installere flash tillegget ta kontakt med systemansvarlig på skolen.

Http Www Skrivesenteret No Uploads Files Kroppen Pdf

Kroppen Og Kroppsdelene Bm Nn Eng Malimo

Ryggen Store Medisinske Leksikon

Ob1 Kroppen Var Vitenskap Og Fakta Puslespill Larsen Puslespill

Kroppen Worksheet

Spanskbloggen Kroppen Var

Kroppen Iphone Ipad Norske Apps

Visuell Laering Med Leksi Boker Malimo

Tema Morsmal Kropp بدن Baedaen

Hva Er Navnene Pa Kroppsdeler I Spansk

Navn Pa Kroppsdeler Tidsskrift For Den Norske Legeforening

Oksygentransporten Nhi No

Visuell Laering Med Leksi Boker Discovery Power Bullet Journal

8 Kroppen

Setemuskler Store Medisinske Leksikon

Legemidler Store Medisinske Leksikon

Rim Rimlotto Memory Undervisningsmetoder Last Ned Gratis Undervisningsopplegg

Tema Kroppen I Begynneropplaeringa Skrivesenteret

Aktiv Lek Puslespill Kroppen Var 35 Brikker


LihatTutupKomentar