Vev I Kroppen

Ppt video online laste ned læren om celler og vev nv 112 uia studocu celler og vev. Start studying kroppen som helhet celler og vev.

Pin Pa Kroppen

Huda består sjølvsagt av overflatevev men og innsida i fordøyingssystemet er dekt av overflatevev.

Vev i kroppen. Utviklingen av kroppen vår starter med kun èn celle. Kjertler skiller ut hormoner målcellene har spesifikker reseptorer. Kan danne alle celletypene i kroppen.

Learn vocabulary terms and more with flashcards games and other study tools. Overflatevev som dekkjer overflatene i kroppen. Slikt vev kler utvendige eller innvendige overflater.

Neste steg er at den befruktede cellen deler seg i to. Kan trekke seg sammen slik at vi kan bevege oss. Muskelvev som har den spesielle eigenskapen at det kan trekkje seg saman.

Først går vi igjennom hvordan vevene blir dannet av de forskjellige cellene. Eit vev består av fleire celler av same type som gjer den same jobben. Muskelvev er i musklene.

Fraktes til andre deler av kroppen ved hjelp av blodet. De forskjellige typene vev blir omtalt på de neste sidene. Det endokrine systemet og dets funksjon.

Organiseres i vev organer og organsystemer. Til epitelvevet regnes også kjertler. Organsystemene og kroppen vår.

Muskelvev hvor man skiller mellom glatt og tverrstripet muskulatur. Bindevev og støttevev som finnes i det indre av kroppen herunder regnes også fettvev brusk og benvev. Støtter og binder sammen kroppen.

Hjertemuskulaturen er en spesiell type muskelvev. Dei fire hovudtypane av vev i kroppen er. Skal sende beskjeder fra hjernen til kroppen og fra kroppen til hjernen.

Lokale hormoner fraktes til nærliggende. Dekker overflater både utenpå og inni kroppen finnes ulike typer overflate vev. Ppt video online laste ned.

Pin Pa Annas Onskeliste

Pin Pa Elektrolytter

Hva Er En Elektrolytt Ubalanse Elektrolytter Er Salter Som Leder Elektrisitet I Legemet De Er In 2020 Dark Chocolate Bark Homemade Chocolate Bars Diy Chocolate Bars

Pin Pa Helse

Hva Er Det Som Gjor Chlamydia Pneumoniae Cpn Sa Plagsom Selv Om Det Kan Starte Som En Luftveisinfeksjon Kan Cpn Fores Til Andre De Hjerne Kropp Muskler

Nyhetsgrafikk Marco Vaglieri Repairing Articular Cartilage Defects 2012 Boye Kropp Leger

How To Boost Nad Molecule Of Youth Danger Of Low Nad Selfhacked Molecules Mitochondria Youth

10 Symptomer Pa Leukemi Som Vanligvis Ignoreres Veien Til Helse Kreft Helse Studier

Stamceller Regenerer Vev Kropp Stephen Hawking Forskning

Misdannelse I 2020 Kreft Lunger Kropp

Hvordan Bekjempe Vaeskeansamlinger I Beina Veien Til Helse Helse Kropp Fett

7 Arsaker Til Brystsmerter Veien Til Helse Brystsmerter Helse Kropp Menneskekroppen

Hva Er En Elektrolytt Ubalanse Elektrolytter Er Salter Som Leder Elektrisitet I Legemet De Er T In 2020 Beautiful Terrariums Rose Garden Design Quotes About New Year

Pin Pa Nysgjerrig Pa

Immunforsvar I Koronaens Tid Iii Immunglimt I 2020 Magesekk Overflate Kropp

Pin On Lymfesystemet

Pin Pa Kortisol Binyrer

Diett For Svake Og Vonde Bein Og Ledd Veien Til Helse Dietter Helse Ledd

Pin Pa Mitochondria


LihatTutupKomentar